Olejek Bakuchiol 100% 10 ml na cerę trądzikową redukujący przebarwienia

  • Olejek Bakuchiol - ma działanie przeciwzmarszczkowe. Idealny także dla cery trądzikowej.
  • Olejek Bakuchiol 100% 10 ml na cerę trądzikową redukujący przebarwienia
69,90 zł
/ szt.
6 990,00 zł / l
  • 14 dni na zwrotzakupów
  • Bezpiecznepłatności
  • Darmowa dostawaod 299 zł

Darmowy zwrot

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z tanimi zwrotami Poczty Polskiej kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Darmowy zwrot
Przy wyborze zwrotu środków na saldo klienta, darmowa przesyłka do sklepu.

Ten towar jest dostępny w naszych sklepach

Możesz kupić ten produkt bez składania zamówienia internetowego w jednym z naszych sklepów w Twojej okolicy. Sprawdź w których punktach produkt jest dostępny od ręki.
Sprawdź dostępność

Jest to roślinny odpowiednik retinoli. Pobudza komorki skóry do produkcji kolagenu i elastyny. Cera staje się jędrna i sprężysta. Olejek zapobiega procesom starzenia się skóry. Normalizuje i złuszcza, a także redukuje przebarwienia. Już po kilku aplikacjach kremu czy serum z bakuchiolem można zauważyć, że twarz jest gładsza, jędrniejsza, a kolorystyka ujednolicona. Ma działanie antybakteryjne, jest skuteczny w walce z trądzikiem.

 

Bakuchiol posiada wszystkie zalety retinolu, nie wykazuje za to działań podrażniających, może być stosowany u kobiet w ciąży, łagodzi skutki promieniowania UV. A dodatkowo:

 

  • hamuje wzrost bakterii odpowiedzialnych za powstanie trądziku,
  • reguluje wydzielanie sebum, zapobiegając w ten sposób powstawaniu zaskórników i błyszczeniu się skóry,
  • zwalcza wolne rodniki,
  • spowalnia procesy niszczenia elastyny i kolagenu.

 

Sposób użycia: Płyn, jako dodatek do kosmetyków należy stosować w ilości 0,5-1%, rozpuszcza się w tłuszczach.

Dodawać do gotowych kosmetyków.

 

Zastosowanie:  Znajduje zastosowanie w kosmetykach na trądzik, przebarwienia, wszelkie oznaki starzenia się skóry (zmarszczki, linie mimiczne, wiotkość skóry).

 

Skład: Psoraleacorylifolia

 

  • Kraj pochodzenia: BIOM_075
  • Pojemność: 10 ml
  • Kraj pochodzenia: Indie
Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel