Olej marchewkowy surowiec kosmetyczny 100ml

  • Naturalny olej z marchwi. Bogaty w beta-karoten, kwasy tłuszczowe w tym stearynowy, linolowy i palmitynowy.
14,50 zł
/ szt.
Cena jednostkowa 145,00 zł / l
Szybkie zakupy 1-Click (bez rejestracji)
14 dni na darmowy zwrot
Olej marchewkowy surowiec kosmetyczny 100ml
Olej marchewkowy surowiec kosmetyczny 100ml
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności . Kup teraz, zapłać za 30 dni, jeżeli nie zwrócisz.

Kup teraz, zapłać później - 4 kroki

Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.

Olejek marchewkowy to surowiec kosmetyczny, który dzięki wysokiej zawartości beta-karotenu, witaminy B, C, E, minerałów i kwasów tłuszczowych ma niezwykłe działanie na skórę.

Olejek marchewkowy dzięki dużej zawartości beta-karotenu poprawia koloryt skóry. Nadaje cerze ciemniejszej barwy, pogłębia i utrwala opaleniznę. W naturalny sposób zwiększa wydzielanie pigmentu, nadając skórze ciepły, złocisty odcień. Chroni przed szkodliwym działaniem promieni UV, a dzięki zawartości antyoksydantów neutralizuje wolne rodniki, dzięki czemu opóźnia efekty starzenia się.

Olejek marchewkowy w przemyśle kosmetycznym jest częstym dodatkiem do kosmetyków bazujących i utrwalających opaleniznę. Preparat dodaje się do kremów, balsamów, olejków czy emulsji przeznaczonych do cery suchej i dojrzałej.

Olejek ma działanie nawilżające, odmładzające, regenerujące.

Cenne właściwości olejku powodują, że sprawdza się on również do pielęgnacji włosów. Preparat można stosować jako odżywkę do codziennego stosowania, dzięki której kosmyki staną się bardziej miękkie i wygładzone. Właściwości nawilżające olejku marchewkowego sprawią, że włosy będą bardziej nawilżone, puszyste i odżywione.

Skład: Macerat korzenia marchwi i oleju słonecznikowego

Stosowanie: Stosować bezpośrednio na skórę lub jako dodatek do kremów, odżywek, szamponów, balsamów; wpływa regenerująco na skórę po opalaniu.

  • Waga: 100 ml
  • Pochodzenie: Polska
  • Otrzymywanie: tłoczony na zimno
  • Opakowanie: buteleczka z ciemnego szkła z aplikatorem
  • Kod produktu: WI_277



Producent
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Opinie o Olej marchewkowy surowiec kosmetyczny 100ml

5.00
Liczba wystawionych opinii: 2
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
genialny olejek
2024-02-02
Lucyna, Gorzów Wielkopolski
Czy opinia była pomocna? Tak 0 Nie 0
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
rewelacyjny produkt
2024-01-24
Lucyna, Gorzów Wielkopolski
Czy opinia była pomocna? Tak 0 Nie 0
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
Zaufane Opinie IdoSell
4.89 / 5.00 2131 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-05-21
Ok
2024-05-20
towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa
pixel