WAZELINA KOSMETYCZNA Z OLEJKIEM KOKOSOWYM 140 ml

  • Wazelina z olejem kokosowym NAGOYA z Maroka.
9,50 zł
/ szt.
Szybkie zakupy 1-Click (bez rejestracji)
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na darmowy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności . Kup teraz, zapłać za 30 dni, jeżeli nie zwrócisz.

Kup teraz, zapłać później - 4 kroki

Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.

Wazelina z olejem kokosowym NAGOYA z Maroka.

Wazelina   z olejkiem kokosowym jest doskonałym, uniwersalnym kosmetykiem do pielęgnacji ciała dla osób w każdym wieku.

Właściwości wazeliny z olejkiem kokosowym:

- łagodzi podrażnienia, drobne poparzenia, również do pielęgnacji skóry małych dzieci,
- odżywia,
- chroni przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi,
- idealna na popękane i spierzchnięte usta, przyspiesza gojenie
- stosowany profilaktycznie zapobiega łuszczeniu i pękaniu naskórka.
- pozostawia piękny kokosowy zapach.

Skład: wazelina, olejek kokosowy, aromaty

Podana cena dotyczy jednej sztuki.

  • Pojemność: 140 ml
  • Data przydatności do użycia: 03/07/2015
  • Kod produktu: AZ040

(tagi: wazelina, wazeliny, kokos, z kokosu, kokosowa, olej, olejkiem , kosmetyczna, odżywcza, nawilżająca)

Producent
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:

Z naszego bloga

Olejek kokosowy właściwości, zastosowanie, cena
Na wyspach Pacyfiku nikogo nie zdziwi fakt wykorzystania oleju kokosowego. Od dawna jest tam znanym i cenionym produktem spożywczym i kosmetycznym. Jednak w krajach zachodnich olej kokosowy dopiero od niedawna zyskuje sobie coraz większą popularność. Nie bez znaczenia jest fakt obalenia mitów o tym, że duża zwartość nasyconych kwasów tłuszczowych może powodować choroby serca. Dla mieszkańców wysp Pacyfiku jest on podstawowym olejem a odsetek osób z problemami krążenia jest tam naprawdę znikomy!
Czytaj więcej
Zaufane Opinie IdoSell
4.89 / 5.00 2122 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-05-18
Super instrument, szybka wysyłka
2024-05-18
szybka dostawa w dobrym stanie dobrze zapakowane .polecam
pixel