W promocji

AŁUN W PROSZKU 100 g (ANTYPERSPIRANT, DO STÓP, DŁONI I PACH)

  • Ałun w proszku jest w 100% naturalnym minerałem, działa hypoalergiczne, ściągająco, antyseptycznie, bakteriobójczo, przeciwzapalnie, nie zatyka porów skóry, neutralizuje przykry zapach potu, łagodzi podrażnienia skóry itp.
13,90 zł (Zniżka 15 %)
11,82 zł
/ szt.
Szybkie zakupy 1-Click (bez rejestracji)
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na darmowy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy

Ałun w proszku jest w 100% naturalnym minerałem, działa hypoalergiczne, ściągająco, antyseptycznie, bakteriobójczo, przeciwzapalnie, nie zatyka porów skóry, neutralizuje przykry zapach potu, łagodzi podrażnienia skóry itp.

Ceniony za swoje cudowne  właściwości już od czasów starożytnych. Po zastosowaniu zostawia na skórze niewidzialną warstwę soli mineralnych hamujących rozwój bakterii, odpowiedzialnych za nieprzyjemny zapach. Może być stosowany nawet na bardzo wrażliwą skórę.

Proszek z kamienia ałun jest najczęściej stosowany jako antybakteryjny talk do stóp, wystarczy niewielką ilością posypać buty lub skarpetki i zahamować pocenie się nóg, działa antyseptycznie więc rozwój bakterii będzie zatrzymany. Może być również stosowany do dłoni lub pod pachy jako antyperspirant.

Właściwości:

- naturalny antyperspirant, hipoalergiczny, ściągający, antyseptyczny, przeciwzapalny, nie zatyka porów skóry, neutralizuje przykry zapach potu, łagodzi podrażnienia skóry
.

  • Data przydatności do użycia: 03/2016
  • Waga: 100 g
  • Kod produktu: AL002

(tagi: kamień, kamyk, proszek, zproszkowany, ałun, naturalny, dezodorant)

Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:

Z naszego bloga

Ałun naturalny antyperspirant!
Ałun to górski minerał - dwunastowodny siarczan glinowo-potasowy. Występuje m.in. w Uzbekistanie, Włoszech, Maroko, USA, Rosji, a także Polsce. Dawniej jego ściągające i antyseptyczne właściwości wykorzystywano do łagodzenia drobnych ran powstałych po goleniu, dziś jest co raz bardziej cenionym kosmetykiem.
Czytaj więcej
Zaufane Opinie IdoSell
4.86 / 5.00 546 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2022-11-25
Szybka obsługa i realizacja zamówienia polecam
2022-11-25
Wszystko zgodne z zamówieniem

Dbamy o Twoją prywatność

Nasz Sklep wraz z Zaufanymi Partnerami przetwarza Twoje dane osobowe zbierane w Internecie np. IP Twojego urządzenia oraz informacje zapisywane za pomocą technologii służących do ich śledzenia i przechowywania, takich jak pliki cookies, sygnalizatory www lub innych podobnych technologii.

Pliki cookies wykorzystywane są w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności, a także w celach analitycznych, marketingowych, oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań w tym także do wyświetlania spersonalizowanych treści (reklamowych) oraz do poprawnego działania strony internetowej. Warunki przechowywania lub dostępu do cookie możesz określić w Twojej przeglądarce.

Klikając „ZGADZAM SIĘ, CHCĘ PRZEJŚĆ DO STRONY” wyrażasz zgodę na stosowanie ciasteczek zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki oraz na dostosowanie treści na stronie naszego Sklepu do Twoich preferencji, a także w celach statystycznych i marketingowych, w tym do wyświetlania spersonalizowanych treści (reklamowych). Zgodę możesz wycofać w dowolnym momencie poprzez usunięcie plików cookies z przeglądarki z danego urządzenia końcowego.

Jeżeli klikniesz „NIE WYRAŻAM ZGODY” - nie będzie możliwe wejście na stronę Sklepu.

NIE WYRAŻAM ZGODY
ZGADZAM SIĘ, CHCĘ PRZEJŚĆ DO STRONY
pixel