OLEJ KOKOSOWY DO WŁOSÓW DABUR VATIKA INDIE 300ml

  • OLEJEK KOKOSOWY DABUR VATIKA - AMLA, NEEM (miodla indyjska) HENNA, ROZMARYN I CYTRYNA.
31,90 zł
/ szt.
Szybkie zakupy 1-Click (bez rejestracji)
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na darmowy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności . Kup teraz, zapłać za 30 dni, jeżeli nie zwrócisz.

Kup teraz, zapłać później - 4 kroki

Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.

OLEJEK KOKOSOWY DABUR VATIKA - AMLA, NEEM (miodla indyjska) HENNA, ROZMARYN I CYTRYNA

Wyjątkowy olejek bogaty w składniki odżywcze zawiera wyłącznie naturalne składniki, sprawia że po użyciu włosy stają się mocne, zdrowe, odzyskują blask, działa przeciwłupieżowo, a także nawilża i odżywia skórę głowy. Oprócz Henny, Amli i Cytryny zawiera wyciąg z sześciu innych wspomagających ziół.

Olejek zapobiega wypadaniu włosów, działa przeciwłupieżowo, oraz zapobiega przedwczesnemu siwieniu. Działa lepiej niż niejedna dobra odżywka.

 

Sposób użycia:

Najpierw należy butelkę z olejkiem lekko rozgrzać wstawiając ją do ciepłej wody na kilka minut, aby przywrócić go do postaci płynnej,(ponieważ olej kokosowy tężeje w temperaturze ok.24 stopni.) Najlepiej wmasować w skórę głowy i włosy i pozostawić na noc. Rano umyć dokładnie szamponem. Najlepsze efekty osiąga się używając olej 2,3 razy w tygodniu. Przez okres ok 3 miesięcy.

 

Skład: Coconut Oil (Cocos Nucifera Oil), Neem (Azadirachtaindica Leaf Extract), Brahmi (Cantella asiatica Plant Extract), Fruit extracts of Amla, Bahera and Harar (Extracts of Emblica officinalis, Terminalia belirica and Terminalia chebula), Kapur Kachri (Hedychium spicatum rhizome Extract), Henna (Lawsonia inermis leaf Extract), Milk (Lac), Rosemary Oil (Rosmarinus officinalis Oil), Lemon Oil (Citrus limonum oil), TBHQ (t-butyl hydroquinone), Fragrance

Historia Firmy:

Firma Dabur założona została w roku 1884 w Kalkucie, jako firma farmaceutyczna zajmująca się produkcją naturalnych preparatów i leków ajurwedyjskich. W swojej 125 letniej historii przeszła wiele przeobrażeń i pokonała wiele trudności, abyśmy teraz mogli cieszyć się doskonałymi produktami -wysokiej jakości ziołowymi kosmetykami służącymi do pielęgnacji włosów, jamy ustnej i ciała. Dabur to skuteczność, bezpieczeństwo i naturalne produkty, powstałe w wyniku połączenia szerokiej wiedzy o medycynie ajurwedyjskiej i znajomości nowoczesnych technologii.  Marka Dabur jest jedną z najbardziej znanych i rozpoznawalnych w Indiach oraz pozostałych krajach azjatyckich. Firma aspiruje do tego, by zostać ogólnoświatowym liderem w produkcji naturalnych kosmetyków i produktów leczniczych.

  • Pojemność: 300 ml
  • Data przydatności do użycia: 10/2017
  • Kod produktu: D_O_011

(tagi: kokos, antyłupieżowy, olej)

Producent
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:

Z naszego bloga

Henna - naturalny barwnik do ciała i włosów
Henna jest barwnikiem pochodzenia roślinnego. Produkuje się ją z liści i pędów lawsonii bezbronnej, rosnącej w obszarach tropikalnych. Jej historia sięga kilku tysięcy lat. Istnieją dowody na to, że już w starożytnym Egipcie malowano nią mumie egipskich faraonów. Hennę wykorzystuje się do barwienia włosów i skóry. Od setek lat używana jest w: Indiach, Pakistanie, Iranie, Maroku i wielu innych krajach. Najważniejszą zaletą henny są jej właściwości koloryzujące, ale dzięki zawartości minerałów i witamin ma ona również zastosowanie w tradycyjnej medycynie.
Czytaj więcej
Olejek kokosowy właściwości, zastosowanie, cena
Na wyspach Pacyfiku nikogo nie zdziwi fakt wykorzystania oleju kokosowego. Od dawna jest tam znanym i cenionym produktem spożywczym i kosmetycznym. Jednak w krajach zachodnich olej kokosowy dopiero od niedawna zyskuje sobie coraz większą popularność. Nie bez znaczenia jest fakt obalenia mitów o tym, że duża zwartość nasyconych kwasów tłuszczowych może powodować choroby serca. Dla mieszkańców wysp Pacyfiku jest on podstawowym olejem a odsetek osób z problemami krążenia jest tam naprawdę znikomy!
Czytaj więcej
Zaufane Opinie IdoSell
4.89 / 5.00 2129 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-05-21
Wszystko super, a obsługa w sklepie stacjonarnym bardzo miła
2024-05-21
Było ok, muszę jeszcze dokupić parę brył soli.
pixel